Bostadsrättsföreningen Hedslund

HSB Brf Hedslund i Rättvik

Gästlägenheten

 Gästlägenhet finns i källaren på hus 2. Kostnaden är 150 kr/natt. I gästlägenheten finns en våningssäng för 2 personer och en bäddsoffa där 2 personer får plats. Ett pentry med kylskåp och mikrovågsugn finns samt en tv. Kuddar och täcken för 4 personer ingår, men egna sänglakan måste man ta med sig själv. Toalett samt dusch finns i källarkorridoren utanför lägenheten.

För att boka gästlägenheten, kontrollera med oss om den är ledig, genom att mejla styrelsen.brfhedslund@outlook.com eller använd nedanstående kontaktformulär. 

När du har fått ett okej från styrelsen, betalar du genom att swisha hyran i förskott. Swishnr 1234443990, mottagare är Brf Hedslund. Det är viktigt att du fyller i meddelanderutan med följande information; Gästlgh (datum inom parentes) Namn på lägenhetsinnehavare, lägenhetsnummer 25-96. Exempel; Gästlgh (19-22/5) Olle Svensson lgh 75.  Betalning skall erläggas senast tre dagar innan rummet tas i anspråk. Efter erlagd betalning får du tillgång till lägenhetsnyckeln som även går till toalett, duschrum och entrédörr till källarkorridor samt till soprummet som finns på parkeringen vid garagelängan. Lägenheten är tillgänglig för uthyrning från kl.13.00 till kl.12.00 påföljande dag. För gästlägenheten gäller samma ordningsregler som för övriga husen, dvs det ska vara tyst efter kl.22.00.


Kontakta oss för att se om lägenheten är ledig. Kom ihåg att skriva vilka datum du är intresserad av.








Post
Karta
Om